Babagan awake dhewe

  • dfdf

Shandong Yixin Non-woven Co., Ltd. dumunung ing kutha Gaomi, ing tanah asalé saka Moyan, ngendi wis lingkungan ayu, kutha ekologis lan tata krama. Jembar wilayah luwih saka 10.000 meter persegi. Ibukutha kedhaftar saka iku RMB 5 yuta. Punika perusahaan nggabungaken produksi, dodolan lan perdagangan. Utamané melu lingkungan loropaken rasukan non-dirajut, uga desain produk non-dirajut seri, produksi, dodolan. Isine kerjasama loropaken iklan, peparingé, sandhangan, alkohol, pangan, omben-omben.

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist