Babagan awake dhewe

Shandong Yixin Non-woven Co., Ltd.

Shandong Yixin Non-woven Co., Ltd. dumunung ing kutha Gaomi, ing tanah asalé saka Moyan, ngendi wis lingkungan ayu, kutha ekologis lan tata krama. Jembar wilayah luwih saka 10.000 meter persegi. Ibukutha kedhaftar saka iku RMB 5 yuta. Punika perusahaan nggabungaken produksi, dodolan lan perdagangan. Utamané melu lingkungan loropaken rasukan non-dirajut, uga desain produk non-dirajut seri, produksi, dodolan. Isine kerjasama loropaken iklan, peparingé, sandhangan, alkohol, pangan, omben-omben.

dfdf
fesgsef

Wiwit diadegaké, perusahaan wis ngalami tim technical, peralatan produksi majeng lan prasarana sampurna. Kabeh produk dirancang kanggo mbutuhake sempurno lan meets syarat Manajemen customer kanggo barang ing syarat-syarat desain, pilihan materi, produksi, packaging lan ranging sawise-sales. Produk digawe saka non-dirajut kain nduweni charictristics cahya, lingkungan loropaken, Kelembapan-bukti, breathable, fleksibel, semangat-retardant, non-beracun, non-iritasi, lan recyclable. Iku wis dadi dikenali nasional produk lingkungan-loropaken sing nglindhungi ékologi bumi.

nn1
nn2