Rreth nesh

  • dfdf

Shandong Yixin Jo-endura Produkte Co, Ltd, është e vendosur në qytetin Gaomi, qytetin e lindjes të MoYan, ku ka një mjedis të bukur, qytet ekologjik dhe të civilizuar. Ajo mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 10.000 metra katrore. Kapitali i regjistruar i është RMB 5 milion. Kjo është një kompani e integruar të prodhimit, shitjes dhe tregtisë. të angazhuar kryesisht në pëlhura ekologjikisht miqësore jo-endura, si dhe produkteve jo të endura seri të projektimit, prodhimit, shitjes. Ajo mbulon bashkëpunimin miqësor e reklamave, dhurata, veshje, alkooli, ushqim, pije.

Gazete

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
Hetim Për çmimore