Rreth nesh

Shandong Yixin Jo-endura Produkte Co, Ltd

Shandong Yixin Jo-endura Produkte Co, Ltd, është e vendosur në qytetin Gaomi, qytetin e lindjes të MoYan, ku ka një mjedis të bukur, qytet ekologjik dhe të civilizuar. Ajo mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 10.000 metra katrore. Kapitali i regjistruar i është RMB 5 milion. Kjo është një kompani e integruar të prodhimit, shitjes dhe tregtisë. të angazhuar kryesisht në pëlhura ekologjikisht miqësore jo-endura, si dhe produkteve jo të endura seri të projektimit, prodhimit, shitjes. Ajo mbulon bashkëpunimin miqësor e reklamave, dhurata, veshje, alkooli, ushqim, pije.

dfdf
fesgsef

Që nga themelimi i saj, kompania ka ekip me përvojë teknike, pajisje të përparuara të prodhimit dhe të objekteve të përsosur mbështetëse. Të gjitha prodhimet janë të dizajnuara për të kërkon përsosmërinë dhe plotëson kërkesat e menaxhimit të konsumatorëve për mallrat në aspektin e dizajnit, zgjedhja materiale, prodhimin, paketimin dhe pas shitjes ndjekja. Prodhimet e bëra prej pëlhure jo të endura ka charictristics e dritës, miqësore me mjedisin, lagështi-provë, breathable, fleksibël, flaka-retardant, jo-toksike, jo-irrituese, dhe të riciklueshme. Ajo është bërë një produkt i njohur në shkallë kombëtare për mjedisin miqësor që mbron ekologjinë e tokës.

NN1
NN2