Tentang Kami

  • dfdf

Shandong Yixin Non-anyaman Produk Co., Ltd. aya di kota Gaomi, anu kampung halaman tina moyan, dimana boga lingkungan geulis, kota ékologis jeung beradab. Ieu nyertakeun hiji aréa leuwih ti 10.000 méter pasagi. ibukota kadaptar ti nyaéta RMB 5 juta. Ieu mangrupakeun parusahaan integral tina produksi, jualan na dagang. Utamana dina aktipitas ramah lingkungan fabrics non-anyaman, kitu ogé rarancang produk non-anyaman seri, produksi, jualan. Ieu nyertakeun kerjasama ramah tina iklan, hadiah, pakean, alkohol, kadaharan, inuman.

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Panalungtikan Pikeun Pricelist