kantong lawang - datar

Pondok Description:

brand YIXIN non-woven fabric products origin Gaomi city, Shandong Province, China foldaway Yes applicable for Public material Non-woven fabric color Many color for choice. specification Be customized fabric thickness Be customized use for Suitable for general packaging, gift bags, shopping bags, clothing bags,Cosmetic bags, bedding bags, advertising promotions, business gifts,Festivals, awards commemorative, trade fairs, anniversary celebrations,Opening ceremony, public...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    merek produk YIXIN non-anyaman lawon
    asal kota Gaomi, Propinsi Shandong, Cina
    foldaway nuhun
    lumaku pikeun masarakat
    material Non-anyaman lawon
    warna Loba warna pikeun pilihan.
    spésifikasi jadi ngaropéa
    ketebalan lawon jadi ngaropéa
    ngagunakeun pikeun Cocog jeung bungkusan umum, tas kado, tas balanja, tas pakean, tas kosmetik, tas parabot keur sare, promosi iklan, hadiah bisnis, festival, panghargaan commemorative, fairs dagang, celebrations ulang, upacara Bubuka, tata hubungan umum, jsb

    Perlindungan lingkungan bahan era / parameter nu ti leuweung gunung, téhnologi alus téh tina mesin.
    Dimensi panyalindungan lingkungan datar lawang kantong
    Width * Jangkungna: 25 cm * 30 cm
    Width * Jangkungna: 25 cm * 35 cm
    Width * Jangkungna: 30cm * 40cm
    Width * Jangkungna: 35 cm * 45 cm
    Width * Jangkungna: 40 cm * 50 cm
    bahan: non-anyaman lawon
    nyieun husus: customizable
    Fitur: perlindungan lingkungan, non-toksik na degradable
    Tip Kersa: tas lawon anu panas dipencet ku mesin, sarta meureun aya kasalahan tina 0,5 cm
    muka konci rusiah beban bearing
    capacity bearing Strong
    nepi ka 5kg mesin beban-bearing henteu gampang pikeun deform
    Dua bata anu diuji pikeun beban bearing
    rinci Produk
    Hand - diayakeun leungeun-diayakeun reinforcing perlakuan boga kapasitas bearing kuat jeung kapasitasna gede tur mangrupakeun merenah ngagunakeun nalika bade kaluar
    Hot - mencét jeung panas-mencét téhnologis prosés High - hawa panas-mencét sarta ngabentuk mangrupa exquisite tur geulis
    Rincian nangtukeun kasuksésan atanapi gagalna produk, sarta unggal bagian anu dirancang sacara saksama
    Kualitas luhur bahan baku
    Cai - panolak / breathable / fleksibel / non - combus tion - ngarojong / lingkunganana - ramah / non - toksik jeung non - irritating
    lingkup aplikasi: kasehatan / home hiasan / pakean / industri / batur
    polipropilén
    Uap - buktina, fleksibel, non - durukan - ngarojong, harga lemah sareng gampang dékomposisi
    Non - warna toksik sarta non-irritating euyeub, lightweight, breathable na recyclable


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali